Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся кора за под двигателя алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся кора за под двигателя алфа 147

Някой може ли да ми помогне

В Пловдив има фирма, дето ги произвежда

Comment

аз викам ей такива http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ard::2911.html да си намерим от някъде на по сносна цена ако някой може да ги направи да казва))
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

колега по добре си купи тази 4е ако се захванеш да си е правиш ще излезе два пъти по скъпа това е 5мм.легиран алуминий квадратния метър е над 250лв прави сметка след това колко още за рязане огъване и т.н.

Comment

spe4elist кажи къде може да ги намеря

Comment

Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщение
            колега по добре си купи тази 4е ако се захванеш да си е правиш ще излезе два пъти по скъпа това е 5мм.легиран алуминий квадратния метър е над 250лв прави сметка след това колко още за рязане огъване и т.н.
            и къде видя че е 5 мм. а и цената от къде я измисли. едва ли тези я продават под цената на материала нали?
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:16 ----------

Преди 2 седмици си купувам кора от AVTOKORI.COM за Alfa Romeo 147 и при получаването и установявам че на кората е гравирано Аlfa Romeo 156, звъня им в офиса в Пловдив а те ме уверяват че корите били абсолютно еднакви за двата модела-е да ама НЕ! Вчера отивам да ми я монтират и се оказва,че има коренна разлика както в захващането на самите кори, така и в самата им големинна! Така че колеги не се лъжете!!!
              А в моя случай се налага да търся купувач на кора за Алфа 156!!!
              Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
              Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
              Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Колко пари ти излезе тази кора?

Comment

Кората ми излезна 112лв. с доставката
                  Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
                  Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
                  Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Working...
                  X